Det der ikke slår dig ihjel - gør dig stærkere!

Det der ikke slår dig ihjel - gør dig stærkere!

Jeg har erfaret at det der ikke slår dig ihjel - gør dig stærkere!

Jeg har altid boet i Næstved og været et menneske der knokler ligesom mine kunder gør. Da jeg var i distributør indenfor IT branchen  og havde virksomhed i Brøndby oplevede jeg flere gange, at jeg var ved at gå ned rent menneskeligt på grund af for meget arbejde. Til sidst indså jeg - efter 30 år som selvstændig - at jeg var så udbrændt, at jeg var nødt til at sælge mine virksomheder fordi jeg havde været i ubalance i alt for lang tid.
Min passion er idag at hjælpe andre virksomhedsejere og ledere med ikke at ende i samme situation som mig selv. - jeg ved nemlig godt hvor ensomt det kan være at sidde i den stol.
Min erfaring og min viden idag har gjort mig god til at spotte, når andre har svært ved at "holde balancen".

På egen krop har jeg erfaret at det der ikke gør dig slår dig ihjel - gør dig stærkere.
Overstående historie fortæller jeg også om i mit foredrag "Hvor er din slikpose". Se mere på min hjemmeside og/eller foredragstjennesten.dk

Skal du have hjælp til at udvikle dig eller virksomheden og blive stærkere? Så kontakt mig på tlf 40535645