Er du modig nok til at være glad igen?

Er du modig nok til at være glad igen?

Hvornår har du sidst været glad eller gjort noget for dig selv, gået en tur i skoven uden at tænke på arbejde og familie udfordringer?
Der har jeg selv været. Alt var uoverskueligt og virkede som at skulle bestige Mount Everest hver morgen (der har jeg faktisk også været, bare fysisk :-) Konflikter og udfordringer i min virksomhed blev uoverskuelige så jeg flygtede ud til kunderne.
Jeg var hos en virksomhedsejer i for nogen år siden og skulle hjælpe ham med at få den rigtige balance imellem arbejde og privatliv igen. Han fortalte at han mødte ind en halv time før alle medarbejdere, for så var der ro og fred og ingen der forstyrrede ham da han ikke magtede uro og konflikter. Jeg bankede så hårdt i bordet at glassene klirrede og han blev forskrækket. Han skulle jo være glad og fløjte HVER morgen,. Være stolt af at have drevet virksomhed i 20 år med overskud på bundlinjen og mange gode medarbejdere. Han manglede bare selv overskud til at ændre hverdagen og havde svært ved at overskue at han havde succes. Vi fik arbejdet med hans “mellem tilfredshed”, og fik ham op i “verdensklasse tilfredshed”. Ofte er vi vores egen værste fjende for at nå de mål i livet, som vi stiler efter. Nogen gange har vi allerede det liv vi gerne vil have, men der skal blot små justeringer til at få det op i verdensklasse niveau. Vil du noget nyt, skal du gøre noget nyt. Er det nu?
Vil du vide hvad der skal til og vil du være mere glad igen? Så kontakt mig på tlf. 40535645.