Har du lyst til et liv i balance og HARMONI så læs følgende akronymer?

Har du lyst til et liv i balance og HARMONI så læs følgende akronymer?

H:  Ved at prioritere dig selv Højest og tænke mere på dig selv og dine behov (ikke egoistisk), vil du blive en bedre udgave af dig selv og derved blive bedre til at hjælpe “andre”. Det vil sige bedre til hjælpe dig selv, din familie og dit arbejde. Vil du arbejde med dette?

A:  Jeg har ikke mødt nogen endnu, som ikke har Arbejdet sten hårdt for at få succes, men det er vigtigt at fastholde balancen imellem privatliv og arbejdsliv, på vejen mod målet og succesen.

R:  Der hvor det du er god til, og det du elsker at lave krydser hinanden, der er du i dit “Rette Element”. Her er din passion og så kommer fortjenesten også. Ved du hvor dit er?

M:   Magisk Samarbejde” har vi alle sammen en gang imellem i vores virksomheder. Det er her alt går op i en højere enhed. For at fastholde det “Magiske Samarbejde” skal vi sørge for at alle
medarbejdere har taget medejerskab i virksomhedens fremtidige målsætning. Dette gøres ved, at
lederne sammen med hver afdeling laver deres eget mål sammen med de ansatte udfra
virksomhedens samlede mål. Mangler du hjælp til dette?

O:   Alle Opgaver prioriteres og uddelegeres via klar kommunikation udfra hvor ansvaret skal ligge.

N:   Hvis ikke du lever i balance og harmoni, så kan du ikke være kreativ, Nytænkende og “tænke ud af boksen”. Det er min erfaring, at netop det at være Nytænkende og have helikopter overblikket over virksomheden eller afdelingen er lige netop det, der er overlevelsen. Du skal hele tiden være
Nytænkende, så du er et hestehoved foran “konkulegaerne”.

I:   For at holde balancerne er det vigtigt at vi også har nogle fritids Interesser som får os til at tænke anderledes og som udfordre os på en anden måde end arbejdet. Her får vi tanket energi, og det giver os mulighed for at lægge “arbejdshjernen" væk.

Vil du vide mere så kontakt mig på tlf 40535645