Hjælp til at få balance in business og balance in life?

Hjælp til at få balance in business og balance in life?

I forretningslivet taler vi hele tiden om at nå mål og vi skal forventnings afstemmer alting. Det gjorde jeg også på et tidspunkt i mit liv som selvstændig og nåede alle de mål jeg satte mig, men i forbindelse med dette glemte jeg bare mig selv. Jeg var så forhippet på at få anerkendelse og succes, med det jeg lavede, at jeg glemte at prioritere mig selv højest. Alle balancerne røg og jeg fik en lang hård krise.

Igennem krisen lærte jeg på den hårde måde, at hvis ikke du prioritere dig selv højest, kan du ikke hjælpe andre og slet ikke dig selv. Idag ser jeg krisen som en gave, som har givet mig det liv, som jeg gerne vil have, men jeg ønsker for ingen andre at de skal igennem dette smerte helvede, som jeg selv var i. Derfor er min passion at hjælpe andre, til ikke at få det liv som jeg selv havde men et liv med god balance imellem privatliv og arbejdsliv. Kort sagt få styr på alle balancerne der kan være i en virksomhed og med dig selv.

Skal du have hjælp til at prioritere dig selv noget mere og være i balance med dit arbejdsliv og dit privatliv, så du kan få det liv du ønsker dig? Så kontakt mig for en uformel snak om hvodan jeg kan hjælpe dig. Tlf: 40535645