Hvem plukker dine lavthængende indtjeningsfrugter?

Hvem plukker dine lavthængende indtjeningsfrugter?

Ofte drøner vi rundt som virksomhedsejere og ledere i et musehjul og skal nå så meget at vi glemmer at stoppe op og prioritere de vigtigste opgaver. Mange gange ser vi slet ikke de lavthængende indtjenings frugter, som hænger lige foran os p.g.a. vi har så "susende" travlt. En kunde som var i et forløb hos mig, fortalte mig om sin store hverdags udfordring. Det viste sig, at det min kunde så som den store hverdags udfordring faktisk var hans mulighed til at få mere arbejde. Han spurgte efterfølgende sin kunde hvor tilfreds kunden var mht samarbejdet og hvor stort “problemet” var. Det viste sig, at min kundes konkurrenter på markedet ikke kunne nå ham til sokkeholderne. Derfor blev de efter en snak, enige om at udvide samarbejdet og idag er min kunde en af de store spillere på markedet indenfor sit felt. Det der i hans øjne var et “problem” var faktisk hans styrke. Det er her jeg møder mange af mine kunder. Vi går rundt med nogle hæmmende overbevisninger, som vi først skal have frem i lyset, før vi kan bryde dem. Derefter kan vi så lave mere hensigsmæssige mønstre/vaner, så vi kan lave det, vi har mest passion for. Skal du også have hjælp til at plukke dine lavthængende indtjenings frugter?