Hvordan blir du glad i låget i hverdagen?

Hvordan blir du glad i låget i hverdagen?

Hvad er det der gør din hverdag til en verdensklasse dag? Jeg får indimellem sms´r fra kunder eller tidligere kunder som stadig husker vores samarbejde, som vi havde for flere år siden. Derfor bliver jeg f. eks. ekstra super glad i låget, gir mig så meget energi, ekstra meget balance i mit arbejde og giver mig en helt fantastisk dag, når jeg som her til morgen stå op og ser der er kommet en sms fra Mads Fredborg medejer af Optik Skælskør på telefonen med følgende tekst:
Den bedste dag til dig min ven Jeg må bare indrømme, at jeg er dig evig taknemmelig for vores samarbejde/venskab. Det har betydet alt for mig og jeg bruger mange af redskaberne dagligt. God fantastisk dag til dig. 

Såååå hvordan blir du glad i låget eller hvad kan få dig til at få en verdenklasse dag? Nu er sommeren forhåbentligt kommet for at blive, så også god fantastisk dag til jer alle og god weekend.