Konceptet Balance in business

Konceptet Balance in business

Er du virksomhedsejer eller leder og tænker du fra tid til anden, at det kunne være rart at have en kompetent og uvildig person at vende tingene med? 

Vil du have hjælp af en person, der har prøvet at "sidde i din stol" og været der – hvor du er?  

Så kan det være, at vi skal lære hinanden at kende!

I over 35 år har jeg været selvstændig for flere virksomheder og de sidste 10 år haft over 250 ledere og virksomhedsejere igennem min nuværende virksomhed. I min sidste virksomhed, hvor vi var IT distributør men også solgte til BtB, voksede vi fra 0 til over 100 millioner kroner på de første 8 år og derefter fortsatte det. Det var et bombardement af muligheder men også forhindringer og udfordringer fra leverandør, kunder, ansatte og andre intressenter hver eneste dag. Efter 18 år solgte jeg virksomheden.


Min model til balance

Jeg tilbyder et grundforløb på 5 sessioner, hvor du efter forløbet står med en klar plan for f.eks. arbejdslivet, virksomheden og privatliv – eller hvad der er ellers er behov for.

Har du efterfølgende behov for opfølgning har jeg et vedligeholdelse forløb, hvor jeg hjælper og støtter dig i at holde planen. 

Kontakt mig for et uforpligtende møde på enten mail@richardloewe.dk eller tlf: 40535645


----

Hør hvad kunderne siger:

Peter Vilhelm Andersen, Adm. direktør og medejer af Frede Andersen & Søn A/S

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til at bruge Richard. Jeg har været i en proces med Richard, som har givet balance i mit liv. Jeg var selv meget skeptisk fra start af, men i dag ser jeg mig selv som en langt mere afklaret person. Igennem processen lærte jeg at prioriterer anderledes, lytte til mig selv og vælge til og fra. Richard lærte mig også at bruge min tid mere fornuftigt, og jeg er gået fra 60-80 timer om ugen til 45-50 timer om ugen, og jeg når stadig det samme - Work smart, not hard! En kæmpe stor tak for hjælpen, øjenåbneren, og din person, det har hjulpet mig SÅ meget i mit liv, privat som erhvervsmæssigt.

------

Morten Laj, Daglig leder, Nybolig Jan Milvertz, Næstved

Kender du det? Dit private JEG og dit karriere JEG er blandet godt og grundigt sammen, på en sådan måde at karrieren har taget alt fokus. Du bruger mere og mere tid på karrieren og du får derfor nedprioriteret og tilsidesat dig selv i en sådan grad, at din karriere er blevet din identitet. Der stod jeg i starten af 2014 og på dette tidspunkt mødte jeg, ved et tilfælde, Richard Løwe. I første omgang ikke i konsulent øjemed, men den private Richard Løwe. Vi faldt i snak og Richard fortalte mig om sig selv og om hans virksomhed Richard Løwe - balance in business og det er jeg rigtig glad for i dag! Under og efter mødet indså jeg at jeg havde behov for professionel sparring, fordi jeg ville en anden vej end den jeg havde gået ud ad i mange år.    

Mit mål er at få en god balance imellem karrieren og privatlivet. Mit private jeg skal styrkes og være den, på alle måder bærende platform for en stærk og udviklende karriere, hvor jeg har mig selv og min familie i fokus. Richard Løwe - balance in business koncept med personlig sparring og opgaver sammenholdt med hans ægthed, store nærvær og stærke empati, skaber en perfekt ramme for personlig udvikling, som jeg ikke tidligere har oplevet – det gør mig tryg og holder mit fokus, når jeg skal gå på en uprøvet sti. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg fortsat vil bruge Richard Løwe som sparringspartner i fremtiden, både i forhold til personlig og forretningsmæssig udvikling. Tak Løwen – jeg glæder mig allerede til vi ses igen !