Står du i virus eller stress “hullet” og har svært ved at komme op i solen igen?

Står du i virus eller stress “hullet” og har svært ved at komme op i solen igen?

Er din hverdag præget af frygten for ikke at nå resultaterne, for ikke at være god nok eller frygten for at fejle, specielt i disse virus tider, så fortvivl ikke, der er hjælp at hente. Du skal dog først anerkende, at du har en udfordring og beslutte, om du ønsker at “grave videre” eller stoppe med at grave eller måske endda begynde at fylde jord i hullet. Du kan faktisk komme videre med enkle værktøjer. Ønsker du at “se solen” igen ;-) og være proaktiv i dit liv for at ændre din nuværende situation så kontakt mig for en uforpligtende snak på mail@richardloewe.dk eller tlf: 40535645.


"Udklip" af Linkedin anbefaling fra November 2018 

Peter Vilhelm Andersen Adm. direktør og medejer af Frede Andersen & Søn

Jeg har været i en proces med Richard, som har givet balance i mit liv. Igennem processen lærte jeg at prioriterer anderledes, lytte til mig selv og vælge til og fra. Richard lærte mig også at bruge min tid mere fornuftigt, og jeg er gået fra 60-80 timer om ugen til 45-50 timer om ugen, og jeg når stadig det samme - Work smart, not hard! En kæmpe stor tak for hjælpen, øjenåbneren, og din person, det har hjulpet mig SÅ meget i mit liv, privat som erhvervsmæssigt.

Se mere på Linkedin og under mine egne referencer.