Tør du indse at den største forhindring til at nå dine mål og drømme, er dig selv?

Tør du indse at den største forhindring til at nå dine mål og drømme, er dig selv?

Når du først anerkender dette, bliver det muligt for dig at træffe de rigtige valg, så du kan nå dine drømme og mål.

Ofte er det små ændringer, der gør en stor forskel.

Forestil dig du skal sparke det afgørende straffe spark i VM finalen og du sparker ved siden af ;-( Ups ;-)
Det er måske kun en halv millimeter du ramte bolden forkert på – ellers havde bolden siddet i trekanten ;-)

Det er den halve millimeter, der er forskellen på succes eller fiasko.
(og jeg har selv prøvet at brænde straffespark både i arbejdslivet og for Næstved i fodbold og det er ikke spor sjovt nogle af delene ;-)
Det er den halve millimeter, der gør den store forskel.

Det er derfor jeg er Sherlock Holmes i andres hjerner – og går på opdagelse med min erfaring og uddannelse i rygsækken.
Via mine egne koncepter, hjælper jeg dig med at finde den lille ting, der gør den store forskel for dig.
Forskellen, som forhindrer dig i at nå de mål du drømmer om – og få succes.

Skal du have hjælp til at finde de små ændringer der gør at du score mål på samlebånd?

Kontakt mig på  mail@richardloewe.dk eller ring 40535645
Uforpligtende naturligvis.

——————

Mathias Bruhn, selvstændig foredragsholder, underviser og coach.
Jeg har nu i et år arbejdet sammen med Richard, hvor han særligt har hjulpet mig med fokus på udvikling af min forretning og mine evner som forretningsmand og leder, men bestemt også mig selv personligt. Er du vild, et forløb det har været indtil nu! Det har været en øjenåbner uden lige med de vildeste rutsjeture af udvikling.
Det har været en rejse, som jeg ikke vil være foruden. Det har været hjælp fra en erfaren mand som gerne vil give det hele, og som mindst har lige så meget at tilbyde. Richards coaching og sparring har været en af de vigtigste investeringer i ikke bare min forretning, men også i mit liv. Til hvem der end måtte være i tvivl, så håber jeg, at du læser dette, og tager din første snak med Richard.
Gør det nu og så giver resten helt sig selv.

--

Jacob Bestué Regional Sales programs Manager - DELL Technologies
Når man ikke vidste man havde brug for hjælp…. Jeg tog fat i Richard Løwe med henblik på at få nogle værktøjer der kunne hjælpe mig i min travle hverdag. Vi startede forløbet og ikke unaturligt kom flere ting frem i lyset som jeg ikke selv kunne se. Udover jeg fik de værktøjer jeg søgte til at håndtere hverdagen, fik jeg samtidig indblik og bevidsthed om de ting der havde været en forhindring for mit fokus i min daglig dag. Jeg kan kun sige at det virkelig var en øje åbner for mig og jeg har fået et helt andet view på mange af de udfordringer der før kunne lede mig på afveje – blandt anden ved hjælp af de værktøjer jeg har fået implementeret i hverdagen og de samtaler jeg har haft med Richard Løwe - balance in business.
Når du først anerkender dette, bliver det muligt for dig at træffe de rigtige valg, så du kan nå dine drømme og mål. Ofte er det små ændringer, der gør en stor forskel.