Tør du leve et afstresset eller "normalt" liv?

Tør du leve et afstresset eller "normalt" liv?

Alle ved at stress dræber, men stress kommer langsomt snigende, og pludselig står vi midt i en tilstand, hvor det bliver normalt at have det dårligt. Hvor langt tid siden er det at du sidst havde det godt? Hvorfor er det vi gir os selv den smerte uden at stoppe op og sige fra. Med få små teknikker kan du opnå det verdenklasse liv, som du går og drømmer om. Start f. eks.med at blive bevidst om hvad du tænker. Hvad er det der bekymre dig? Stop dine tanker før det bliver en følelse, så følelserne ikke kommer til at fylde så meget. Derefter skal du lave en strategi for hvordan dit liv og arbejde skal være fremadrettet. Vær ikke for stærk til at spørge dine omgivelser om hjælp. Det hjælpe altid at tale om det og have en fortrolig at snakke med.


Uddrag af anbefalinger: 


Fra marts 2015
Andreas Westergaard, Experienced Digital Advisor. Ejer Zyklus ApS
Stress var en alt for stor del af min hverdag og det påvirkede stort set alt hvad jeg foretog mig. – både på jobbet og ikke mindst privat. Den store indsigt jeg fik I mit liv gjorde at jeg nu blev proaktiv istedet for reaktiv. Nu var det ikke mere omgivelserne der styrede mit liv men mig selv. Vi fik identificeret de arbejdsopgaver og de kunder der gav mig stress og fik snakket om hvordan vi kunne optimere samarbejdet med dem. Nu fokusere jeg på de arbejdsopgaver og kunder som jeg syntes er sjove og allerede nu, små 6 måneder senere, hentet mersalg til eksisterende kunder og fået helt nye kunder og platformen er på plads til øget vækst. Nu er der overskud og fokus på at få fat i de rette kunder, som matcher min profil, med gensidig respekt og forståelse for det arbejde der skal udføres. Jeg har fået mit (arbejds) liv på rette spor og min kreativitet tilbage – og det er nu en gang det jeg lever af at sælge. 

Fra juni 2019
Nicolai Bækø, COO Herfølge Kleinsmedie A/S
Jeg havde Richard som coach efter at være gået ned med stress og han gav mig de rette redskaber til at komme 100% tilbage på han har en kæmpe empati for sine medmennesker og er ekstremtdygtig til sit arbejde, så jeg kan kun give mine varmesteanbefalinger til Richard.