Tør du leve mit tidligere liv i overhalingsbanen?

Tør du leve mit tidligere liv i overhalingsbanen?

Som virksomhedsejer og distributør i IT branchen i Brøndby i halvfemserne nåede vi en 6 cifret million omsætning på 7-8 år. Det var fedt at leve i "yderbanen på motorvejen" med succes indtil jeg begyndte at vågne om natten ved 3 tiden, badet i sved, prikken i huden, knuden i maven, stress og bekymrings tanker om hvordan jeg skulle fortsætte med at drifte og vækste virksomheden. For at holde det ud så løb jeg igennem nogle år hver nat imellem kl. 03.00 til 05.00 mellem 10 og 15 km (ca. 100 km om ugen) for at holde min stress nede. Det endte med jeg måtte sælge begge mine daværende virksomheder i 2007 pga udbrændthed og stress. Nu har jeg de sidste 11 år levet et helt andet liv i "inderbanen" hvor der har været balance imellem arbejde og fritid og jeg kan leve min passion ud og hjælpe andre med at udvikle deres virksomhed uden at ende som jeg selv gjorde. Det er et liv som jeg sætter fantastisk pris på og hjælpe meget gerne dig med at undgå at lande i min "overhalingsbane". Ring til mig hvis du vil udvikle dig selv og / eller din virksomhed men samtidigt undgå at ende som jeg gjorde. Efter et forløb på 5 gange hos mig har du en plan for din virksomhed og en plan for dit privatliv og dermed et liv i balance. Kontakt mig på tlf 40535645 til et uforpligtende kaffe møde.