Tør du tage imod en udfordring?

Tør du tage imod en udfordring?

Savner du et skub i den rigtige retning? Drifter du for at drifte? Er du fanget i drift muse hjulet hvor hver dag ligner den næste og det du syntes engang var sjovt ved dit arbejde er lidt for langt væk? Jeg har idag hjulpet over 250 virksomhedsejere, Adm Dir. og ledere til at nå deres mål samtidigt med at de har en god balance imellem arbejde, familie og fritidsliv. Det kan med enkle teknikker og ændringer af hæmmende tanke mønstre hurtigt ændres. Ofte får jeg en opringning, en SMS eller mail med en hilsen om fremgang hos mine kunder. Se uddrag af 4 her:

 "Jeg er så fuld af energi hver gang du har været på besøg. Du betyder virkelig meget for mig. Tak Richard"

"Jeg sover som et barn om natten og mine bekymringer er blevet begrænset væsentligt. Så jeg har det MARKANT bedre end for bare en uge siden" 

"Det var en god oplevelse i går på trods det, at jeg var klar til en indlæggelse bagefter ;-) Jeg glæder mig helt vildt til det videre samarbejde.

"Tak for i dag, Richard! Jeg var godt brugt i hovedet da du var kørt, men kan mærke det blir godt det her forløb. Sov godt :)"

Det er da til at blive glad i låget af. Tak for det. Det holder mit drive igang til at hjælpe endnu flere til at få det gode liv som er os alle forundt. Tør du tage det næste skridt i dit liv så kontakt mig :-) tlf: 40 535 645 eller mail@richardloewe.dk