Tak for den positive energi jeg får via referencer fra kunder. Her er der et afsnit fra de 3 seneste. Se dem i fuld længde på min hjemmeside eller på Linkedin.

Tak for den positive energi jeg får via referencer fra kunder. Her er der et afsnit fra de 3 seneste. Se dem i fuld længde på min hjemmeside eller på Linkedin.

1) Jeg har gennem en længere periode haft et tæt samarbejde med Richard Løwe - balance in business omkring stress, balance mellem fritid og virksomhed og senest arbejder vi på virksomhedens strategi for fremtiden. Et meget givende og lærerigt forløb. Et verdensklasse samarbejde!!!!

2) Richard fangede mig i øjenhøjde og med sit rolige væsen, guidede han mod en tilværelse som er meget mere overkommelig, hvor at mine prioriteringer definerer mit arbejde og ikke omvendt. Mit eneste ønske er, at jeg havde taget kontakt til Richard noget før.

3) Jeg vil med glæde give Richard min største anbefaling, han har formodet at "ryste posen" i mit liv, fået mig til at se tingene på en ny og bedre måde, se udfordringer frem for problemer.