Referencer 


Forløb – ejerledere, ledere og teams

Peter Vilhelm Andersen, Adm. direktør og medejer af Frede Andersen & Søn A/S

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til at bruge Richard. Jeg har været i en proces med Richard, som har givet balance i mit liv. Jeg var selv meget skeptisk fra start af, men i dag ser jeg mig selv som en langt mere afklaret person. Igennem processen lærte jeg at prioriterer anderledes, lytte til mig selv og vælge til og fra. Richard lærte mig også at bruge min tid mere fornuftigt, og jeg er gået fra 60-80 timer om ugen til 45-50 timer om ugen, og jeg når stadig det samme - Work smart, not hard! En kæmpe stor tak for hjælpen, øjenåbneren, og din person, det har hjulpet mig SÅ meget i mit liv, privat som erhvervsmæssigt.

Claus Rasmussen, Ejer og CEO, Dan Group Alarm A/S

Jeg har modtaget personlig coaching og rådgivning af Richard Løwe – balance in business ved flere lejligheder. Richard har virkelig fået trampet nye ”stier” i mit hoved, så jeg ser tingene på en anden og bedre måde i dag. Richard er rigtig god til at lytte og har gode spørgetekniker så han hurtigt kommer frem til sagens/udfordringernes kerne. Jeg valgte i forlængelse af ovennævnte at gennemføre et forløb med administrationen og sælgerne.

Sælgerne gennemgik et salgs- og værdi baseret forløb som bl.a. indeholdte hvad virksomhedens værdier og services er i dag så sælgerne nøjagtigt ved hvad de skal slå på ude hos kunderne. Det må jeg sige, at det ved de nu takket være Richard.

I administrationen har vi fået overblik over ansvars fordelingerne og alle har fået medejerskab af de forskellige opgaver så stemningen og effektiviteten er steget betydeligt. Jeg kan kun anbefale Richard Løwe, han er kanon dygtig til sit arbejde og jeg bruger Richard løbende som rådgiver og sparringspartner i min virksomhed.

Jackob Hvidt Larsson, Ejer og CEO, Conveyor Teknik A/S

Ledelsesgruppen i CT har efter samarbejde med Richard Løwe – balance in business, oplevet en transformation, som har givet os meget stof til eftertanke. 

Vi har fået belyst hvilke problemstillinger vi står overfor, gamle vaner og mønstre men også hvilke muligheder vi har for at løse disse og komme ud på den anden side, endnu stærkere. Det unikke ved arbejdet var at vi selv kom frem til løsningerne, ud fra den måde vi blev udfordret på.
 Så vi har selv født og taget ejerskab for vores fremtidige strategier.
 
Vi har bla. fået øjnene op for, hvor vigtigt det er at have en klar virksomhedsmission og et sæt detaljerede målsætninger. 

Vi har efter mødet med Richard Løwe fået et bedre psykisk arbejdsmiljø, både hos ledelsen og hos medarbejdere. En ny skabt evne til at stå sammen overfor alle de udfordringer fremtiden bringer. Og dermed opnå endnu bedre resultater.


Mathias Bruhn, selvstændig foredragsholder, underviser og coach.

Jeg har nu i et år arbejdet sammen med Richard, hvor han særligt har hjulpet mig med fokus på udvikling af min forretning og mine evner som forretningsmand og leder, men bestemt også mig selv personligt. Er du vild, et forløb det har været indtil nu! Det har været en øjenåbner uden lige med de vildeste rutsjeture af udvikling. 

Det har været en rejse, som jeg ikke vil være foruden. Det har været hjælp fra en erfaren mand som gerne vil give det hele, og som mindst har lige så meget at tilbyde. Richards coaching og sparring har været en af de vigtigste investeringer i ikke bare min forretning, men også i mit liv. Til hvem der end måtte være i tvivl, så håber jeg, at du læser dette, og tager din første snak med Richard. 

Gør det nu og så giver resten helt sig selv.


Elise Pedersen, Ejer og Økonomi Direktør, LCK A/S

”Richard Løwe” – Balance in business har professionelt givet os en æske af redskaber til håndtering af forskellige medarbejder problematikker, herunder stress- og ledelsescoaching.

Dette er sket igennem et uddannelsesforløb, hvor vi har taget udgangspunkt i hverdagens udfordringer og muligheder; Vi er blevet ”klædt på” til at kunne takle disse situationer på en ny og anderledes måde.

Forløbet har ligeledes givet ledelsen og medarbejderne et indblik i de forskellige situationer, så vi bedre kan tage de beslutninger – som skal tages.

Vi (LCK) kan varmt anbefale Richard til rådgivning, sparring og udvikling/coaching forløb”.

Christian Schunck Direktør og medejer Viruma A/S 

Viruma Security er en mindre virksomhed, hvor vi alle har en meget travl og stresset hverdag.
 Efter at have arbejdet med Richard Løwe – balance in business, fik jeg øjnene op for nogle nye muligheder.
 Jeg blev udfordret på Viruma´s mål og værdier på en meget positiv måde.
 
I dag arbejder vi konstruktivt med virksomhedens nye mål og værdier og har meget stor gavn af dette.
 Både på ledelses plan, men om endnu mere blandt vores medarbejdere. 
Det har givet os et meget bedre overblik, så vi nu ved præcis hvor vi skal hen i fremtiden og hvorfor og hvordan. Richard Løwe gav mig et helikopter blik over firmaet, som har gjort at Viruma er mere klar til fremtidens udfordringer.

Thomas ruhnau Direktør og ejer Prosellers A/S

Kan 100 % anbefale hr. Løwe. Vi har netop haft fornøjelsen af richard’s evner til at udfordre vores salgsstyrke og os i lederteamet... Alle ombord bliver tvunget til at kigge indad og spørge sig selv - hvad kan jeg selv gøre bedre hvis mine omgivelser “fjerner” de små daglige bump der skaber uro ??

Vi har fået nogle super redskaber til egen opfølgning som alle mand bliver holdt positivt op på. Han giver redskaberne til balance.

Anders Hagemann Direktør og ejer af DinByggerådgiver.dk

Jeg har gennem en længere periode haft et tæt samarbejde med Richard Løwe - balance in business omkring stress, balance mellem fritid og virksomhed og senest arbejder vi på dinbyggerådgiver.dks strategi for fremtiden. Et meget givende og lærerigt forløb. Jeg kan kun anbefale Løwe med de varmeste anbefalinger herfra. Et verdensklasse samarbejde!!!!


Lars Blumensaadt Direktør og ejer af Blumensaadt Business Office

Som ejer leder af en virksomhed der har vækst og det ofte går rigtig stærkt, har det været et fantastisk og givende forløb som jeg har haft med Richard Løwe. Fra første session oplevede jeg Richards oprigtige interesse for mig som person, leder og min virksomhed. Der kommet mere balance i mit arbejdsliv og privatliv med hjælp og sparring af Richard. Jeg er blevet udfordret, ændret vaner og ikke mindst fået konkrete forslag til forbedringer der omgående kunne implementeres både i virksomheden og privat. Det har været en god og tryg process i mit eget tempo, og med Richards store erfaring og indlevelsesevne er der lagt en plan for mig og virksomhedens fortsatte vækst. Jeg ser frem til mine fortsatte sessioner og samtaler og glæder mig dagligt over de resultater som Richard har været med til at skabe.” Morten Laj, Daglig leder, Nybolig Jan Milvertz, Næstved

Kender du det? Dit private JEG og dit karriere JEG er blandet godt og grundigt sammen, på en sådan måde at karrieren har taget alt fokus. Du bruger mere og mere tid på karrieren og du får derfor nedprioriteret og tilsidesat dig selv i en sådan grad, at din karriere er blevet din identitet. Der stod jeg i starten af 2014 og på dette tidspunkt mødte jeg, ved et tilfælde, Richard Løwe. I første omgang ikke i konsulent øjemed, men den private Richard Løwe. Vi faldt i snak og Richard fortalte mig om sig selv og om hans virksomhed Richard Løwe - balance in business og det er jeg rigtig glad for i dag! Under og efter mødet indså jeg at jeg havde behov for professionel sparring, fordi jeg ville en anden vej end den jeg havde gået ud ad i mange år.    

Mit mål er at få en god balance imellem karrieren og privatlivet. Mit private jeg skal styrkes og være den, på alle måder bærende platform for en stærk og udviklende karriere, hvor jeg har mig selv og min familie i fokus. Richard Løwe - balance in business koncept med personlig sparring og opgaver sammenholdt med hans ægthed, store nærvær og stærke empati, skaber en perfekt ramme for personlig udvikling, som jeg ikke tidligere har oplevet – det gør mig tryg og holder mit fokus, når jeg skal gå på en uprøvet sti. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg fortsat vil bruge Richard Løwe som sparringspartner i fremtiden, både i forhold til personlig og forretningsmæssig udvikling. Tak Løwen – jeg glæder mig allerede til vi ses igen ! 


Stress-forløb – integreret eller selvstændig proces 

Mads Adrian Fredborg, medejer af Optik Skælskør

Et fantastisk forløb, jeg sætter pris på hver dag. Fra første dag var der super kemi og vi forstod hinanden. Mine problemstillinger blev listet op og der blev lagt en plan for forløbet. Har fået en masser værktøjer, men måske endnu vigtigere, en anden tilgang og tankegang, som jeg kan bruge til at navigere med. Kunsten at sætte mig selv i centrum, uden at være egoistisk, men agere uden fra mit perspektiv og vælge det JEG har lyst til og føler for. Men jeg kunne næsten skrive en hel roman omkring de ting, som jeg har fået ud af det, men det handler bestemt også om hvad man selv giver, at man indser egne fejl og mangler, styrker og de ting man har lyst til at arbejde med. Richard har en plads i mit hjerte og derfor også de varmeste anbefalinger herfra.

Gitte Olrik Kaffeboss hos NORU - Luksus til din hverdag

Da jeg startede et forløb op med Richard Løwe - balance in business havde jeg hjertebanken, svært ved at overskue arbejdsdagen - og svært ved at overskue familielivet. Med Richards hjælp fik jeg sat struktur på mine arbejdsdage, mine opgaver og hvordan jeg prioriterede min arbejdstid. Og allerede ved vores 2. session var det lykkes mig at skabe ro både på arbejdet og derhjemme. Her 3 måneder efter har jeg halveret min arbejdstid, jeg bruger ikke længere alle aftener foran computeren og jeg har fået overskud til mig selv og min familie. Det kunne jeg ikke have gjort uden Richard.

Jens Christian Jensen, direktør og medejer af Insta A/S Aut. EL-installatør

Richard Løwes indlæg omkring stresshåndtering er en enestående rejse i et spændende, begivenhedsrigt liv. Lige fra barnsben oplevelser til voksenlivet succeser og nedture. Hvordan det er at stå med succes, en trecifret millionomsætning og alligevel mangle noget. Richard er hudløs ærlig i sit indlæg om sin vej til den rette hylde. Vi kan alle lære af hans lune fortælling der underbygger hans empati og evne til at tackle andres problemer, og håndtere dem i et fælles projekt.

Jacob Bestué Regional Sales programs Manager - DELL Technologies

Når man ikke vidste man havde brug for hjælp…. Jeg tog fat i Richard Løwe med henblik på at få nogle værktøjer der kunne hjælpe mig i min travle hverdag. Vi startede forløbet og ikke unaturligt kom flere ting frem i lyset som jeg ikke selv kunne se. Udover jeg fik de værktøjer jeg søgte til at håndtere hverdagen,fik jeg samtidig indblik og bevidsthed om de ting der havde været en forhindring for mit fokus i min daglig dag. Jeg kan kun sige at det virkelig var en øje åbner for mig og jeg har fået et helt andet view på mange af de udfordringer der før kunne lede mig på afveje – blandt anden ved hjælp af de værktøjer jeg har fået implementeret i hverdagen og de samtaler jeg har haft med Richard Løwe - balance in business. 

Bestyrelsesarbejde

Bestyrelsesarbejde hos JO Safety: Bestyrelsesformand Allan Weirup, Adm. Dir, Danske Vandværker

Jeg har oplevet Richard både som bestyrelseskollega i JO Safety og som samarbejdspartner i Guldborgsund Forsyning.
Richard er en rigtig dygtig coach, der sætter dig i stand til at løse udfordringer der ellers synes vanskelige. Richard medvirker således til stor personlig udvikling, og dermed også udvikling af din forretning.
Som bestyrelseskollega, har jeg oplevet Richard som en dygtig inspirator, der også medvirker til at optimere samarbejdet i bestyrelsen. Jeg kan på det varmeste anbefal Richard Løwe.


Bestyrelsesarbejde hos Lance Brædder Direktør og ejer af Wrapshop & Dansk Reklame Produktion

Richard Løwe har med Balance in Business været en stor resurse for vores virksomhed, både som coach for ledelsen og som sparring i forhold til svære beslutninger. Richard har en fantastisk evne til at drive processen frem og spille ”bolden” over, så den er til at gribe for modtageren. Richard sider i dag i vores bestyrelse og det er vi utrolig glade for. Jeg kan kun varmt anbefale Richard Løwe, til alle der har behov for en utrolig dygtig og professionel coach, samarbejdspartner og forretningsudvikler.

Bestyrelses formand hos ABC Maleren - Lasse Jensen. Ejer og Malermester
 
Richard Løwe var bestyrelses formand i min malermester virksomhed i adskillige år. Det første han hjalp med var at sørge for jeg havde de rigtige intressenter omkring mig som passede til mine fremtidige mål. Dernæst lavede vi en 3 års plan med vækst hvor vi gik fra 20 til 50 ansatte og en 300% omsætnings fremgang med kontorer på Sjælland og Jylland. Efter en del gode år blev virksomheden klargjort til salg og solgt. Udover almindeligt bestyrelses arbejde hvor han har stor erfaring fra sine egne virksomheder sørgede Richard overordnet for at direktionen og jeg hele tiden var i balance i forhold til planen og processen. Jeg kan på det varmeste anbefale Richard Løwe til bestyrelses arbejde. 


Foredrag

Gitte Jensen. Erhvervsrådgiver i SydBank

Jeg synes det var et super godt foredrag og det hele gav god værdi. Du har din egen historie fra det virkelige liv – det giver troværdighed. Jeg ventede hele tiden på: ”Hvad sker der nu i hans liv – hvordan takler han det.”
Dejligt du er så ærlig – det får andre der ikke kan sove om natten til at tænke ”Gud, har han også haft det sådan, så er jeg ikke alene. – Nå, han har også kendt en person der trækker alt energi ud af ham"

Sydbank

Carsten Jannerup, Finans konsulent i Sydbank

Det virker utroligt stærkt at høre din egen "historie" og det sætter tanker i gang sammen med de erfaringer du gjorde dig på godt og ondt.
Alt omkring vigtigheden af, at man som leder hele tiden har fokus på fællesskabet omkring det vi laver i virksomheden og at hver enkelt tager ansvar og føler ansvar for arbejdspladsen.     

Daniela Paustian Holm Verisure Securitas Direct

Et fremragende oplæg fra Richard Løwe.

Her kan man snakke om store kompetencer samt livserfaring. Emnet var balance mellem arbejdsliv og privatliv. Tak fordi du vil dele så meget af dig selv! Det er der mange flere der burde gøre.


© richardloewe.dk 2020 - mail@richardloewe.dk - Tlf. +45 40 535 645 - CVR-nr.: 31 25 92 66