Ydelser


Forløb 

Er du virksomhedsejer eller leder og tænker du fra tid til anden, at det kunne være rart at have en kompetent og uvildig person at vende tingene med?

Min erfaring er, at mange har glæde af, at få en sparringspartner SELV I DE GODE TIDER, fordi vi sammen kan minimere risikoen for, at det går galt hen ad vejen. Jeg tilbyder:
  • Sparring, coaching og rådgivning.
  • Udvikling af organisationer, afdelinger og teams.
Vil du have hjælp af en person, der har prøvet at sidde i din stol og været der - hvor du er?
 
Jeg tilbyder et uforpligtende start-op-møde hvor vi kan snakke sammen og se om der er kemi og muligheder i et samarbejde.
Så tøv ikke med at kontakte mig.

Jeg tilbyder et grundforløb på 5 sessioner, hvor du efter endt forløb står med en klar plan for f. eks. arbejdslivet, virksomheden og privatliv eller hvad der er behov for. 


Stress – håndtering og forebyggelse

Stress kan forebygges, håndteres og afhjælpes. Jo hurtigere du sætter ind overfor stressen, jo lettere er det at komme ud af den igen. Det er et spørgsmål om den rette indsats. 

Jeg har et forløb på 5-7 sessioner som får dig ud af stress og tilbage i en ny og bedre udgave af dig selv og en klar plan for hvad du skal gøre fremover.

Konkrete og gennemprøvede redskaber

Jeg benytter "De 3 trin til afstressning", som er et coachingforløb specielt til mennesker med stress. Du får mere overskud, både fysisk og psykisk igen og du får din hverdag til at hænge rigtigt sammen. Du får et velfungerende liv og værktøjer så du kan undgå aldrig mere skal blive stresset igen.

Jeg tilbyder et uforpligtende start-op-møde hvor vi kan snakke sammen og se om der er kemi og muligheder i et samarbejde.
Så tøv ikke med at kontakte mig.


Bestyrelses- og Advisory Board arbejde

Udover almindeligt bestyrelses arbejde angriber jeg oftest muligheder og udfordringer fra andre vinkler via spørgeteknik og formår at finde andre løsninger. Løsninger som hurtigst muligt rammer bundlinjen.

Skab succes i bestyrelsen gennem motivation, medejerskab og målrettet fokus

Læs mere om min erfaring og kompenter herForedrag

Nærvær, humoristisk og hudløst ærligt fortæller Richard Løwe om 25 år i overhalingsbanen, hvor alle balancer i livet pludselig forsvandt!

Richard Løwe - Foredragsholder, erhvervscoach, stress ekspert, virksomhedsudvikler og bestyrelsesmedlem. Har haft flere hundrede erhvervsledere og virksomhedsejere i forløb og var selv en succesfuld virksomhedsejer – men balancen røg og jeg mistede grebet om mit liv. Men det der ikke slog mig ihjel gjorde mig stærkere!

Læs mere om muligheder her

© richardloewe.dk 2020 - mail@richardloewe.dk - Tlf. +45 40 535 645 - CVR-nr.: 31 25 92 66