Referencer 


Mathias Bruhn.Selvstændig foredragsholder, underviser og coach.
Jeg har nu i et år arbejdet sammen med Richard, hvor han særligt har hjulpet mig med fokus på udvikling af min forretning og mine evner som forretningsmand og leder, men bestemt også mig selv personligt. Er du vild, et forløb det har været indtil nu! Det har været en øjenåbner uden lige med de vildeste rutsjeture af udvikling.
Det har været en rejse, som jeg ikke vil være foruden. Det har været hjælp fra en erfaren mand som gerne vil give det hele, og som mindst har lige så meget at tilbyde. Richards coaching og sparring har været en af de vigtigste investeringer i ikke bare min forretning, men også i mit liv. Til hvem der end måtte være i tvivl, så håber jeg, at du læser dette, og tager din første snak med Richard. Gør det nu og så giver resten helt sig selv.


Peter Vilhelm Andersen Adm. direktør og medejer af Frede Andersen & Søn A/S

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til at bruge Richard. Jeg har været i en proces med Richard, som har givet balance i mit liv. Jeg var selv meget skeptisk fra start af, men i dag ser jeg mig selv som en langt mere afklaret person. Igennem processen lærte jeg at prioriterer anderledes, lytte til mig selv og vælge til og fra. Richard lærte mig også at bruge min tid mere fornuftigt, og jeg er gået fra 60-80 timer om ugen til 45-50 timer om ugen, og jeg når stadig det samme - Work smart, not hard! En kæmpe stor tak for hjælpen, øjenåbneren, og din person, det har hjulpet mig SÅ meget i mit liv, privat som erhvervsmæssigt.


Claus Rasmussen, Ejer og CEO, Dan Group Alarm A/S

Jeg har modtaget personlig coaching og rådgivning af Richard Løwe – balance in business ved flere lejligheder. Richard har virkelig fået trampet nye ”stier” i mit hoved, så jeg ser tingene på en anden og bedre måde i dag. Richard er rigtig god til at lytte og har gode spørgetekniker så han hurtigt kommer frem til sagens/udfordringernes kerne. Jeg valgte i forlængelse af ovennævnte at gennemføre et forløb med administrationen og sælgerne. 

Sælgerne gennemgik et salgs- og værdi baseret forløb som bl.a. indeholdte hvad virksomhedens værdier og services er i dag så sælgerne nøjagtigt ved hvad de skal slå på ude hos kunderne. Det må jeg sige, at det ved de nu takket være Richard. 

I administrationen har vi fået overblik over ansvars fordelingerne og alle har fået medejerskab af de forskellige opgaver så stemningen og effektiviteten er steget betydeligt. Jeg kan kun anbefale Richard Løwe, han er kanon dygtig til sit arbejde og jeg bruger Richard løbende som rådgiver og sparringspartner i min virksomhed.Lene Yde Poulsen, Senior Manager BDO.

Richard Løwe – balance in business har de seneste 2 måneder været min stresscoach og jeg er sikker på, at han har reddet mig fra at gå ned med stress.


Richard har en stille og rolig måde at gribe forløbet an på, hvor der både er plads til alvor og et godt grin. Han giver dig plads og tid til at forstå, hvordan du kan arbejde med de forskellige værktøjer til at håndtere stress samtidig med, at han hjælper dig med at fastholde det planlagte forløb.


Jeg oplever Richard som et menneske, der engagerer sig helhjertet for, at netop du kan få et bedre og stressfrit liv. Han siger tingene, som de er og at det kræver både tid og arbejde fra dig for at nå i mål, men at han vil være der for dig. 

Jeg er blevet opmærksom på stress-signalerne og blevet langt bedre til at forhindre og håndtere stressede situationer i såvel arbejds- som privatliv – og ikke mindst har jeg stadig muligheden for at ringe til en ven.


Sole Timo Jørgensen, Sales Executive, Syncron

Jeg har været igennem et karriere-forløb hos Richard Løwe - balance in business. Det gav mig overblik og forståelse for min egen situation, hvor jeg ville hen og hvordan jeg kom det. Idag har jeg fået en værktøjskasse som jeg kan bruge fremadrettet til at opnå bedre balance i mit arbejdsliv samt privatliv.

Richard har gjort en kæmpe forskel for mig mht mit fremtidige karrierer forløb, og han har været en uvurderlig hjælp i en meget svær situation hvor jeg skulle træffe karriere valg.

Grunden til at jeg valgte at bruge Richard som min karriere coach er at han har egne erfaringer fra forretnings-verden og kender til udfordringerne forbundet med arbejde/privatliv, familie, kunder, kollegaer, budgetter, kriser osv. Men andre ord, han ved hvad han taler om, og det gør ham meget troværdig.

Richard en person med hoved og hjerte på rette sted, og en rigtigt god person at have ved sin side uanset hvilke udfordringer jeg har haft.


Jackob Hvidt Larsson, Ejer og CEO, Conveyor Teknik A/S

Ledelsesgruppen i CT har efter samarbejde med Richard Løwe – balance in business, oplevet en transformation, som har givet os meget stof til eftertanke.

Vi har fået belyst hvilke problemstillinger vi står overfor, gamle vaner og mønstre men også hvilke muligheder vi har for at løse disse og komme ud på den anden side, endnu stærkere. Det unikke ved arbejdet var at vi selv kom frem til løsningerne, ud fra den måde vi blev udfordret på.
 Så vi har selv født og taget ejerskab for vores fremtidige strategier.
 
Vi har bla. fået øjnene op for, hvor vigtigt det er at have en klar virksomhedsmission og et sæt detaljerede målsætninger. 


Vi har efter mødet med Richard Løwe fået et bedre psykisk arbejdsmiljø, både hos ledelsen og hos medarbejdere. En ny skabt evne til at stå sammen overfor alle de udfordringer fremtiden bringer. Og dermed opnå endnu bedre resultater.


Michael Joes Sørensen Ejer og Direktør, EHB Møntøren ApS

EHB Montøren har gennem flere år benyttet sig af Richard Løwe´s ekspertise af - balance in business og vi kan varmt anbefale den sparring som Richard Løwe giver. Det har givet os en forståelse for vores roller her i virksomheden og vi har fået nogle rigtig gode redskaber til at komme arbejde videre med. Sideløbende har dette arbejde givet os vækst i forretningen som lover godt for fremtiden. På det personlige plan er Richard Løwe også meget dygtig til at udfordre os til hele tiden at udvikler os henimod de mål som vi har sat os, både på det private og virksomhedsmæssige plan .

Vi har desuden haft stor glæde af team coachingen af hele organisationen

Vi er meget glade for samarbejdet med  Richard Løwe  og vil helt sikkert benytte os løbende af Richard Løwe´s kompentencer. 


Troels Løve Hannecke, CEO og CTO, Supeo Aps

Efter den første session med Richard begyndte jeg at lægge mærke til, hvad jeg egentligt foretog mig i min daglige rolle som Ejerleder og som privat person.
- En benhård prioritering af hvad der var vigtigt og hvad der var mindre vigtig blev langsomt til normalen. Dette gav hurtigt en mulighed for at frigive nogle ressourcer. Jeg har sænket min arbejdsdag fra ca. 70 timer til 45-50 timer om ugen. Jeg er blevet bedre til at prioritere mig selv og familien, og det har smittet positivt af på mit arbejde.
 
Igennem den tid hvor Richard har været med på sidelinjen har han hjulpet mig til at træffe nogle meget svære beslutningen, men han har også været med når champagnepropperne er sprunget!Elise Pedersen, Ejer og Økonomi Direktør, LCK A/S

”Richard Løwe” – Balance in business har professionelt givet os en æske af redskaber til håndtering af forskellige medarbejder problematikker, herunder stress- og ledelsescoaching.

Dette er sket igennem et uddannelsesforløb, hvor vi har taget udgangspunkt i hverdagens udfordringer og muligheder; Vi er blevet ”klædt på” til at kunne takle disse situationer på en ny og anderledes måde.

Forløbet har ligeledes givet ledelsen og medarbejderne et indblik i de forskellige situationer, så vi bedre kan tage de beslutninger – som skal tages.

Vi (LCK) kan varmt anbefale Richard til rådgivning, sparring og udvikling/coaching forløb”


Foredrag og bestyrelsesarbejde

Bestyrelsesarbejde hos JO Safety: Bestyrelsesformand Allan Weirup, Adm. Dir, Danske Vandværker

Jeg har oplevet Richard både som bestyrelseskollega i JO Safety og som samarbejdspartner i Guldborgsund Forsyning.
Richard er en rigtig dygtig coach, der sætter dig i stand til at løse udfordringer der ellers synes vanskelige. Richard medvirker således til stor personlig udvikling, og dermed også udvikling af din forretning.
Som bestyrelseskollega, har jeg oplevet Richard som en dygtig inspirator, der også medvirker til at optimere samarbejdet i bestyrelsen. Jeg kan på det varmeste anbefal Richard Løwe.


Sydbank

Carsten Jannerup, Finans konsulent i Sydbank

Det virker utroligt stærkt at høre din egen "historie" og det sætter tanker i gang sammen med de erfaringer du gjorde dig på godt og ondt.
Alt omkring vigtigheden af, at man som leder hele tiden har fokus på fællesskabet omkring det vi laver i virksomheden og at hver enkelt tager ansvar og føler ansvar for arbejdspladsen.     

Gitte Jensen. Erhvervsrådgiver i SydBank

Jeg synes det var et super godt foredrag og det hele gav god værdi. Du har din egen historie fra det virkelige liv – det giver troværdighed. Jeg ventede hele tiden på: ”Hvad sker der nu i hans liv – hvordan takler han det.”
Dejligt du er så ærlig – det får andre der ikke kan sove om natten til at tænke ”Gud, har han også haft det sådan, så er jeg ikke alene. – Nå, han har også kendt en person der trækker alt energi ud af ham" 
Verisure Securitas Direct

Daniela Paustian Holm 


Et fremragende oplæg fra Richard Løwe.
Her kan man snakke om store kompetencer samt livserfaring. Emnet var balance mellem arbejdsliv og privatliv. Tak fordi du vil dele så meget af dig selv! Det er der mange flere der burde gøre.

Bestyrelsesarbejde hos LF Skilte – Lance Brædder, Head of Department,

Richard Løwe har med balance in business været en stor resurse for vores virksomhed, både som coach for ledelsen og som sparring i forhold til svære beslutninger. Richard har en fantastisk evne til at drive processen frem og spille ”bolden” over, så den er til at gribe for modtageren. Richard sider i dag i vores bestyrelse og det er vi utrolig glade for.
Jeg kan kun varmt anbefale Richard Løwe, til alle der har behov for en utrolig dygtig og professionel coach, samarbejdspartner og forretningsudvikler.


Sydsjællands Autorude Service
Aps, Simon Marquardsen, Ejer  

Efter en times foredrag af Richard Løwe fra Balance in Business er jeg blevet en del klogere på livet både det professionelle og det private. Richard tog os i gennem en gribende historie fra hans eget liv, samt gav os nogle værktøjer til at håndterer balancen i livet. 

Jeg ved at Richard Løwe har fundet sin slikpose, nu skal vi andre bare finde vores. Super foredrag! Endnu en gang tak! Tak Richard!


Insta A/S Aut. EL-installatør 

Jens Christian Jensen, Direktør og medejer

Richard Løwes indlæg omkring stresshåndtering er en enestående rejse i et spændende, begivenhedsrigt liv. Lige fra barnsben oplevelser til voksenlivet succeser og nedture. Hvordan det er at stå med succes, en trecifret millionomsætning og alligevel mangle noget. Richard er hudløs ærlig i sit indlæg om sin vej til den rette hylde. Vi kan alle lære af hans lune fortælling der underbygger hans empati og evne til at tackle andres problemer, og håndtere dem i et fælles projekt.


Bestyrelses formand hos ABC Maleren - Lasse Jensen. Ejer og Malermester
 
Richard Løwe var bestyrelses formand i min malermester virksomhed i adskillige år. Det første han hjalp med var at sørge for jeg havde de rigtige intressenter omkring mig som passede til mine fremtidige mål. Dernæst lavede vi en 3 års plan med vækst hvor vi gik fra 20 til 50 ansatte og en 300% omsætnings fremgang med kontorer på Sjælland og Jylland. Efter en del gode år blev virksomheden klargjort til salg og solgt. Udover almindeligt bestyrelses arbejde hvor han har stor erfaring fra sine egne virksomheder sørgede Richard overordnet for at direktionen og jeg hele tiden var i balance i forhold til planen og processen. Jeg kan på det varmeste anbefale Richard Løwe til bestyrelses arbejde. 


© richardloewe.dk 2017 - mail@richardloewe.dk - Tlf. +45 40 535 645 - CVR-nr.: 31 25 92 66